Ο Γιάννης Πάριος παίρνει την απόφαση να δωρίσει στους ακροατές του ένα αναμφισβήτητα πολύτιμο δώρο, αφού ο διακεκριμένος Έλληνας ερμηνευτής μπαίνει στο στούντιο και ηχογραφεί τον καινούργιο του δίσκο ο οποίος έχει άρωμα ελληνικό, νησιωτικό και άκρως θαλασσινό.
Πιστός λάτρης των νησιωτικών ακουσμάτων, τα οποία αποτέλεσαν και το ερέθισμά του να ασχοληθεί με το μουσικό στερέωμα, αποφασίζει να μας συνεπάρει για ακόμα μια φορά με νησιωτικές μελωδίες, και ο νέος του δίσκος «Τα Θαλασσινά», που θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI, A Universal Music Company, εξυμνεί τη μοναδικότητα της Ελλάδας και των νησιών μας με τον ιδανικότερο τρόπο.
23 χρόνια μετά την κυκλοφορία του εμβληματικού δίσκου «Τα Νησιώτικα», ο οποίος αποτελεί έναν από τους πλέον ευπώλητους δίσκους στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας ξεπερνώντας συνολικά τις 1 εκατομμύριο πωλήσεις («Τα Νησιώτικα», «Τα Νησιώτικα 2», «Τα Νησιώτικα 3»), ο Γιάννης Πάριος έρχεται να δώσει ξανά ελληνικό ρυθμό στη μουσική.
Επιστρέφοντας, λοιπόν, από το αγαπημένο του νησί, την Πάρο, έβαλε στις αποσκευές του «Τα Θαλασσινά» του τραγούδια με το όραμα να κάνεις τους απανταχού Έλληνες να ζήσουν για ακόμα μια φορά τι σημαίνει Ελλάδα.
Ετοιμαστείτε να χορέψετε, να ταξιδέψετε, να γευτείτε μοναδικές νησιωτικές μελωδίες αφού ο Γιάννης Πάριος είναι αποφασισμένος να μας συνεπάρει για ακόμα μια φορά και…«Καλύτερα η μάνα σου να σ’ έκανε αγόρι παρά που σ’ εκαν’ όμορφη και του διαόλου κόρη».
Νέες Κυκλοφορίες Singles...>/
Νέες Κυκλοφορίες Άλμπουμ...>/
Charts Single...>/
Ο Σεπτέμβριος του 2026 φέρνει αέρα ριζικής ανανέωσης στις διεθνείς playlists. Καθώς αποχαιρετούμε τα
Ο Ιούλιος του 2026 φέρνει την απόλυτη μουσική έκρηξη στα ηχεία μας. Με το
Ρίξτε Μία Ματιά...>/
Imany is a well - known singer all over the world. Her tone of voice is very distinctive, sensitive and emotional. When
Στέλιος Βαμβακάς: “Η μουσική είναι μια γλώσσα που ενώνει και εκφράζει τα πιο βαθιά μας συναισθήματα”
Συνέντευξη με τον λυράρη και ερμηνευτή Στέλιο Βαμβακά. Από μικρός το όνειρό του ήταν
Η Τατιάνα Γκουσίν, με καταγωγή από την Μολδαβία, είναι αθλήτρια στο άλμα εις ύψος
Η Έλενα Παπαπαναγιώτου είναι μια καλλιτέχνης που διανύει ήδη μια σημαντική μουσική διαδρομή που γίνεται ολοένα
Lou is (Λουίζα Σοφιανοπούλου), η καλλιτέχνης που πειραματίζεται με τον χώρο της μουσικής. Κινείται









