Καμιά φορά το να “συστήνεις” τραγούδια είναι εντελώς περιττό και το “Why’d I Have To Fall In Love With You“ ανήκει σε αυτή τη κατηγορία όπου η πρωτότυπη εκτέλεση του Matthew Fischer τα τελευταία 30 χρόνια έχει παίξει και έχει ακουστεί κυριολεκτικά παντού!
Η νέα διασκευή έρχεται με εντελώς ‘groovy’ διάθεση και κάπως έτσι πήρε την ονομασία της η νεοσύστατη ομάδα gruvbar – ένα στούντιο project που αποτελείται από παραγωγούς, δημιουργούς και ερμηνευτές που συμμετέχουν, αλλάζουν, προτείνουν τραγούδια που υπάρχουν εκεί έξω ήδη αγαπημένα ή ακόμη και ξεχασμένα και οι gruvbar μας τα επανασυστήνουν με νέα άποψη, με ένα νέο ήχο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.
Στο “Why’d I Have To Fall In Love With You” των gruvbar ως executive producer εμφανίζεται ο παραγωγός και DJ Throdef (που έχει και το συντονισμό του project) ενώ στο τραγούδι είναι η εξαιρετική Θάλεια Παλιβίδα (γνωστή μας από τους Thaliah, RSN, Blend Mishkin, Man Called Shadow, τη συμμετοχή της στο “OST Παραλία”, κ.α ) που με τη φωνή της απογειώνει το τραγούδι.
Μείνετε συντονισμένοι, οι gruvbar θα επιστρέψουν σύντομα με μία νέα πρόταση!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ
Κυκλοφορεί από τη The Hubsters
Δημοφιλείς Θεματολογία
Συνεντεύξεις, Ροή Δημοσιεύσεων...
Με μια φωνή που μαγεύει και μια σκηνική παρουσία που καθηλώνει, η Illia κάνει το δυναμικό της ντεμπούτο με το single "Δύο Λεπτά". Από τις πρώτες της εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα στην εφηβεία της, μέχρι την πρόσφατη συνεργασία της με την Panik Records, [...]