Ο Γιώργος Καραδήμος συνεργάζεται με την Ελεονώρα Ζουγανέλη σε ένα από τα ωραιότερα τραγούδια που ακούσαμε αυτή τη χρονιά. Το “Να Κλαις” έχει υπέροχες μελωδίες , απογειώνει τη τρυφερότητα και σε παρασύρει σε ένα μοναδικά απολαυστικό ταξίδι.
Μας λέει ο Γιώργος Καραδήμος: « Να Κλαις… δύο λέξεις που σε μια εποχή που δεν αντιδρούμε σχεδόν σε τίποτα, είναι από μόνες τους μια επαναστατική πράξη. Μια πρόσκληση σε ανυπακοή. Στο να εκφράζεις αυτό που νιώθεις χωρίς να σκέφτεσαι πώς θα αντιδράσουν οι άλλοι.
Κάποια τραγούδια μας διαλέγουν. Τα χρωστάμε στον εαυτό μας. Μερικές φορές αρκεί να πιστεύεις εσύ. Σε ένα τραγούδι,σε μια προοπτική, στο όνειρο που κάποιες φορές είναι αρκετό. Πλέον με όλα όσα έχω ζήσει, ξέρω ότι το να ονειρεύεσαι είναι μια μικρή επανάσταση.
Και η τρυφερότητα, που τόσο λείπει στις μέρες μας, είναι πράξη αντίστασης. Αυτό το τραγούδι είναι και τα δύο. Ελεωνόρα σ’ ευχαριστώ που δίνεις πνοή σ αυτό το όνειρο».
Το “Να Κλαις” συνοδεύεται από ένα βίντεο κινηματογραφικής αισθητικής σε σκηνοθεσία Τάκη Δαμάσχη.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ:
Συντελεστές
- Παραγωγή: Γιώργος Καραδήμος, Αντώνης Βιλλιώτης
- Στίχοι, Μουσική, Ενορχήστρωση: Γιώργος Καραδήμος
- Μαντολίνο: Νίκος Κατσίκης
- Mastering: Ανέστης Ψαραδάκος
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη συμμετέχει με την ευγενική παραχώρηση της Panik Records.
Κυκλοφορεί από τη Thalassa Stereo, a music division of The Hubsters
Νέες Κυκλοφορίες Singles...>/
Νέες Κυκλοφορίες Άλμπουμ...>/
Charts Single...>/
Ρίξτε Μία Ματιά...>/
Η Ελεάνα Παπαϊωάννου αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες και αγαπημένες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής. Με έναν προσωπικό ήχο που
Lou is (Λουίζα Σοφιανοπούλου), η καλλιτέχνης που πειραματίζεται με τον χώρο της μουσικής. Κινείται
String Demons, το συγκρότημα που έχει ξεχωρίσει με τις μοναδικές μουσικές προτάσεις του. Ένα
Ο Νίκος Απέργης μιλά στο Young People.gr για την καλλιτεχνική του πορεία, την 3ετή
Υπάρχουν καλλιτέχνες που εμφανίζονται και αμέσως νιώθεις ότι έχουν κάτι να πουν. Η Kaela









