Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία τoυ πρώτου της προσωπικού album «ΦΩΣ», η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Νίνα Μαζάνη, μας παρουσιάζει οπτικοποιημένο ένα από τα πιο μελωδικά τραγούδια του καλλιτεχνικού της project.
Ο λόγος για το τραγούδι «Λάθος Ώρες» και το video clip του κομματιού που είναι πλέον διαθέσιμο στο YouTube.
Το τραγούδι που κυκλοφορεί από τη Minos Emi, A Universal Music Company και υπογράφουν στη μουσική οι ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ – Γιάννης και Χάρης Μιχαηλίδης- και στους στίχους ο Νίκος Μωραϊτης, επιμελήθηκε σκηνοθετικά ο Γιάννης Παπαδάκος, δημιουργός πολλών μουσικών βίντεο, ταινιών αλλά και ψυχαγωγικού περιεχομένου.
Το video clip που είναι γυρισμένο στη νυχτερινή Αθήνα, παρουσιάζει με γρήγορες εναλλαγές το αστικό τοπίο αλλά και πλάνα από την εντυπωσιακή Νίνα.
Η νεαρή καλλιτέχνιδα μας «παίρνει» μαζί της σε ένα μεταμεσονύχτιο οδοιπορικό στην καρδιά της πόλης με τη συνοδεία της δυναμικής μελωδίας του τραγουδιού της «Λάθος Ώρες».
Λίγα Λόγια για την Νίνα:
Η Νίνα Μαζάνη αποτελεί ένα από τα πιο ανερχόμενα ονόματα της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. Με χαρακτηριστική χροιά που σε συνεπαίρνει, η Νίνα δεν διστάζει να πειραματιστεί τόσο με ελληνόφωνο όσο και αγγλικό στίχο.
Η Νίνα που μας συστήθηκε καλλιτεχνικά πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2022 με το πολύ επιτυχημένο remake του τραγουδιού «Η Νύχτα Μυρίζει Γιασεμί», δεν σταματά να μας εκπλήσσει συνεχώς με τα νέα της μουσικά δημιουργήματα.
Τη σεζόν που μας πέρασε βρέθηκε δίπλα στη Μαρινέλλα, τη Μπέτυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου στη μουσικοχορευτική παράσταση «Σήμερα…», ενώ συμμετέχει και στη καλοκαιρινή περιοδεία της Μαρινέλλας, παράλληλα με τις δικές της συναυλίες.
Το debut album της «ΦΩΣ» περιέχει 5 ολοκαίνουργια τραγούδια σε μουσική των Γιάννη και Χάρη Μιχαηλίδη, γνωστοί ως «Δραμαμίνη», με στίχους που υπογράφουν οι ίδιοι και ο Νίκος Μωραΐτης.
Επιπλέον, το άλμπουμ περιέχει και τέσσερα κυκλοφορημένα τραγούδια που έχουν ήδη αγαπηθεί: «Το Νόημα της Ζωής» και «Η Γιορτή» μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη σε μουσική Χρήστου Στυλιανού και στίχους της Ελένης Ζιώγα τα οποία ακούστηκαν και στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Η Γη της Ελιάς», «Αυτό το τραγούδι» του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και βέβαια το πολύ αγαπημένο remake του «Η Νύχτα Μυρίζει Γιασεμί» σε μουσική Μάριου Τόκα και στίχους του Σαράντη Αλιβιζάτου.
Δείτε το official video του single «Λάθος Ώρες» στο YouTube
Βρείτε το single «Λάθος Ώρες» και ολόκληρο το album «ΦΩΣ» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://ninamazani.lnk.to/Fos
Νέες Κυκλοφορίες Singles...>/
Νέες Κυκλοφορίες Άλμπουμ...>/
Charts Single...>/
Ο Οκτώβριος του 2026 φέρνει δυναμικές ανακατατάξεις στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Νέα δυνατά debuts
Ο Σεπτέμβριος του 2026 φέρνει αέρα ριζικής ανανέωσης στις διεθνείς playlists. Καθώς αποχαιρετούμε τα
Ρίξτε Μία Ματιά...>/
Υπάρχουν καλλιτέχνες που εμφανίζονται και αμέσως νιώθεις ότι έχουν κάτι να πουν. Η Kaela ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Με μια
Η Joanna Drigo απαντά στις ερωτήσεις του Young People.Gr Μας αποκαλύπτει το πως η μουσική μπήκε
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά έζησε τα σχολικά της χρόνια στην Καβάλα. Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη
String Demons, το συγκρότημα που έχει ξεχωρίσει με τις μοναδικές μουσικές προτάσεις του. Ένα
Σε μια εποχή που η μουσική βιομηχανία ψάχνει διαρκώς για το επόμενο «προκατασκευασμένο» trend,









