Ο Κώστας Μακεδόνας και ο Σταμάτης Κραουνάκης, το δίδυμο των τεράστιων, διαχρονικών επιτυχιών («Μόνο μια φορά», «Η Λίζα και η κορνίζα», «Κόκκινα γυαλιά», «Έπεσε έρωτας» και πολλά άλλα), αυτή τη φορά με τη συνδρομή του ταλαντούχου Κωνσταντίνου Βελλιάδη, μας χαρίζουν ένα ακόμα μουσικό διαμάντι!
Ο Κώστας Μακεδόνας στην πιο ώριμη φάση της τραγουδιστικής του καριέρας, ερμηνεύει το συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο «Παλιά φωτογραφία» σε στίχους του Σταμάτη Κραουνάκη και μουσική του Κωνσταντίνου Βελλιάδη! Η «Παλιά φωτογραφία» έρχεται να μας θυμίσει την χρυσή εποχή της ελληνικής δισκογραφίας που μας χάρισε τα σπουδαιότερα τραγούδια της σύγχρονης εποχής μας.
Την ενορχήστρωση υπογράφει ο Κωνσταντίνος Βελλιάδης και έπαιξαν οι μουσικοί Χρήστος Λαρίσης (κιθάρες ακουστικές και ηλεκτρικές), Γιάννης Περδίκης (πιάνο), Σπύρος Μελισσανίδης (ακορντεόν), Χρήστος Γκαΐλας (ηλεκτρικό μπάσο), Βαγγέλης Καλαμάρας (τύμπανα) και Κωνσταντίνος Βελλιάδης (μπουζούκι, μπαγλαμά). Οι φωνές ηχογραφήθηκαν στο Studio 111, τα όργανα στο Studio River Side. Το music video του τραγουδιού έχει σκηνοθετήσει ο Νίκος Σούλης.
Ακούστε το τραγούδι και δείτε το video clip στο Youtube
Μπορείτε να το ακούσετε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες εδώ:
- Spotify: https://spoti.fi/4hqlMYS
- iTunes/ Apple music: https://apple.co/40r8R21
- Deezer: https://bit.ly/4h6urQn
Κυκλοφορεί από την Deep Music.
Νέες Κυκλοφορίες Singles...>/
Νέες Κυκλοφορίες Άλμπουμ...>/
Ρίξτε Μία Ματιά...>/
Η Μαρία Κουτσουρλή, ερμηνεύτρια με ιδιαίτερη και αισθαντική φωνή. Η σχέση με την μουσική ξεκίνησε από τα τέσσερά της όταν τα
Ο Γιάννης Ξανθόπουλος διαθέτει μια από τις πιο χαρακτηριστικές και ώριμες φωνές νέων καλλιτεχνών
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά έζησε τα σχολικά της χρόνια στην Καβάλα. Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη
String Demons, το συγκρότημα που έχει ξεχωρίσει με τις μοναδικές μουσικές προτάσεις του. Ένα
Η Eleni, είναι μια καλλιτέχνις που δεν γνωρίζει σύνορα. Από τις σπουδές στο Berklee









