Το λαϊκό ζεϊμπέκικο “Το τραπέζι της μοιρασιάς”, σε μουσική Κανάρη Κεραμάρη και στίχους της Ευγενίας Καπουνιάρη, αποτελεί τον προπομπό του δεύτερου προσωπικού album με νέα τραγούδια που αποφάσισε να δημιουργήσει ο συνθέτης ύστερα από το πρώτο του με τίτλο “Νανουρίσματα και ξυπνήματα”. Σε αυτό το πρώτο τραγούδι ερμηνεύει εξαιρετικά η Ευτυχία Μητρίτσα, μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, ενώ παίζουν καταξιωμένοι σολίστες.
Ακούστε το τραγούδι στο Youtube ΕΔΩ και στο Spotify ΕΔΩ
Έπαιξαν οι μουσικοί Γιώργος Αυλωνίτης (μπουζούκι), Αντώνης Κεραμυδάς (ακορντεόν, πιάνο), Κανάρης Κεραμάρης (πιάνο), και Ηλίας Σαρηγιαννίδης (κιθάρα, κρουστά, μπάσο). Οι ηχογραφήσεις και το editing έγιναν από τον Ηλία Σαρηγιαννίδη (Ηλιοδρόμιο studio) ενώ η μίξη και το mastering από τον Κώστα Παρίσση. Το artwork του εξωφύλλου επιμελήθηκε ο Δημήτρης Πιαγιάντζας.
Το τραγούδι κυκλοφορεί ανεξάρτητα σε όλες τις πλατφόρμες. Καλή ακρόαση!
Λίγα λόγια για τον Κανάρη Κεραμάρη από τον ίδιο
«Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου χατζιδακικό συνθέτη. Δεν θα μπορούσα ποτέ να μελοποιήσω ένα στίχο που δεν μιλάει ουσιαστικά και μουσικά μέσα μου. Η ενορχήστρωση, η ερμηνεία και ο στίχος είναι βασικά στοιχεία που με απασχολούν πολύ πριν την ολοκλήρωση κάθε τραγουδιού. Είμαι πολύ τυχερός που στο δρόμο μου βρέθηκε η στιχουργός Ευγενία Καπουνιάρη η οποία με τον βιωματικό και συγκινητικό στίχο της υπογράφει την πλειοψηφία των τραγουδιών του επικείμενου δίσκου»
Ανακαλύψτε τον Κανάρη Κεραμάρη στα social media IMDb | IMDbPro | LinkedIn | YouTube | Facebook
και στο site του www.kanariskeramaris.com
Ακούστε το τραγούδι “Το τραπέζι της Μοιρασίας”
Νέες Κυκλοφορίες Singles...>/
Νέες Κυκλοφορίες Άλμπουμ...>/
Charts Single...>/
Ο Σεπτέμβριος του 2026 φέρνει αέρα ριζικής ανανέωσης στις διεθνείς playlists. Καθώς αποχαιρετούμε τα
Ο Ιούλιος του 2026 φέρνει την απόλυτη μουσική έκρηξη στα ηχεία μας. Με το
Ρίξτε Μία Ματιά...>/
Οι V.V.I.A., το μουσικό δίδυμο που αποτελείται από την In Atlas (Στίνε) και τη Venus Volcanism (Ρένα), επιστρέφουν με το νέο
Lou is (Λουίζα Σοφιανοπούλου), η καλλιτέχνης που πειραματίζεται με τον χώρο της μουσικής. Κινείται
Η Κατερίνα Παναγιωτοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Ιανουαρίου του 1989 και μεγάλωσε στην
Η Αντωνία Οικονόμου αποτελεί μια από τις πιο δυναμικές δημιουργούς στον χώρο της σύγχρονης
Η Φιλίτσα Καλογεράκου, μας λέει τι είναι αυτό που την χαρακτηρίζει, αν έχει αλλοιωθεί









