Ένα από τα πιο όμορφα και μελωδικά τραγούδια των τελευταίων χρόνων, το «Έτσι είμαι εγώ», ανανεώνεται, με τον Papazó και τη Billie Kark να δίνουν νέα πνοή στο all time classic τραγούδι που πρωτακούσαμε από την ταλαντούχα Ηρώ.
Οι δύο χαρισματικοί τραγουδοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους και διασκευάζουν την εμβληματική μπαλάντα που κυκλοφόρησε το 1999 και συμπεριλήφθηκε στο ομώνυμο άλμπουμ της Ηρούς. Ένα τραγούδι αναλλοίωτο στον χρόνο, ανεξίτηλα εντυπωμένο στις καρδιές μας. Ένα τραγούδι τόσο όμορφο. Ένα μουσικό δημιούργημα σε στίχους και μουσική της Ηρούς.
Οι φωνές του Papazó και της Billie Kark συναντιούνται αρμονικά, και μεταφέρουν στους ακροατές τα ειλικρινή συναισθήματα των μοναδικών στίχων του «Έτσι είμαι εγώ», ενώ η επανεκτέλεση του τραγουδιού κυκλοφορεί από τη Minos EMI, A Universal Music Company.
Μάλιστα, ο Papazó έχει υποδεχθεί τη Billie Kark στο μπαλκόνι του όπου το ερμήνευσαν, και το κοινό έκανε το εν λόγω video ένα από τα πιο viral του TikTok.
Δείτε το video: https://www.tiktok.com/@papazo_/video/7388944366510902561?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7480871345887118870
26 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του το «Έτσι είμαι εγώ» επανακυκλοφορεί, αποδεικνύοντας πως δικαίως αποτελεί ένα από τα πλέον εμβληματικά τραγούδια της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.
Βρείτε το σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και streaming υπηρεσίες:
Νέες Κυκλοφορίες Singles...>/
Νέες Κυκλοφορίες Άλμπουμ...>/
Ρίξτε Μία Ματιά...>/
Ο Αλέξανδρος Τζοβάνι, ερμηνευτής, τραγουδοποιός και δάσκαλος, είναι ένας καλλιτέχνης που αρνείται να ενταχθεί σε καλούπια. Με κλασικές σπουδές στο Κονσερβατόριο
Η Mariz είναι μια καλλιτέχνιδα που δεν φοβάται να πειραματιστεί και να ανατρέψει τα
Manu Manzo is a singer and songwriter who born in Venezouela and raised in
Η Νεφέλη Αντωνίου δεν είναι απλώς μια ταλαντούχα τραγουδίστρια. Είναι μια ζωντανή απόδειξη πως
Η Ιζαμπέλλα Φουλόπ είναι μια νέα πολυτάλαντη ηθοποιός όπου το μέλλον της ανήκει. Αποφοίτησε









