Ραδιενεργά γκράφιτι από τον Banksy – “Wall and piece”.

0

Το Ραδιενεργά γκράφιτι από τον Banksy είναι ένα βιβλίο από τις εκδόσεις Μεταίχμιο με περιεχόμενο από τις καλύτερες δουλείες του διάσημου πλέον γκραφίστα στον κόσμο. Ένα βιβλίο για τους φίλους της ζωγραφικής και όχι μόνο αφού το Γκράφιτι είναι τα τελευταία χρόνια της “μόδας”.

Ποιος είναι ο Banksy; Πρόκειται για ένα παγκοσμίου φήμης γκραφίστα που παρόλο τα έργα του είναι διάσημα και εκτίθενται παντού, έχει καταφέρει να κρατήσει την ταυτότητά του κρυφή. Τον ακολουθεί το όνομα, του “Καλλιτέχνη – τρομοκράτη” αφού όνειρό του είναι να αλλάζει την εικόνα, ψυχολογία κάθε μουντής πόλης μέσα από τις δουλειές του. Χαρακτηριστικό των έργων του, τα πλούσια χρώματα αλλά και οι μικρές φράσεις.

Ραδιενεργά γκράφιτι από τον Banksy - "Wall and piece"
Ραδιενεργά γκράφιτι από τον Banksy – “Wall and piece”

Είναι το βιβλίο που θα πρέπει να βρίσκεται και στη δική σας βιβλιοθήκη. Ένα βιβλίο που χρειάζεται να το ξεφυλλίσεις προσέχοντας την κάθε εικόνα, έργο, προσπαθώντας να την καταλάβεις σαν σχέδιο αλλά και το νόημα της. Έχουν χαρακτηριστεί από τις καλύτερες δημιουργίες της τελευταίας δεκαετίας.

  • Τίτλος: Wall and piece.
  • Συγγραφέας: Banksy.
  • Εκδόσεις: Μεταίχμιο.
  • Σελίδες: 208.

Υ.γ Οι επιλογές των βιβλίων γίνεται μέσα από μια έρευνα που γίνεται στο χώρο του διαδικτύου. Σας ενημερώνουμε ότι κυρίως σας παρουσιάζουμε τα βιβλία και δεν τα κρίνει η ομάδα διαχείρισης. Μπορείτε να μας προτείνεται και εσείς όποια βιβλία θέλετε που μπορεί να έχετε διαβάσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ