ΑρχικήΤέχνεςΚριτικέςΕίδαμε την παράσταση "Η Σαμάνθα και ο Μαξ στο βυθό της ασφάλτου" στο Vault.

Είδαμε την παράσταση “Η Σαμάνθα και ο Μαξ στο βυθό της ασφάλτου” στο Vault.

"Οι δυο εκφραστικότατοι πρωταγωνιστές, Εύη Τσάφου και Πάρης Σκαρτσολιάς, στους ρόλους της Σαμάνθας και του Μαξ αντίστοιχα αναδεικνύουν μια τεράστια γκάμα συναισθημάτων επί σκηνής"

Η παράσταση “Η Σαμάνθα και ο Μαξ στο Βυθό της Ασφάλτου” του Άκη Δήμου στο θέατρο Vault αποτελεί ένα σκοτεινό παραμύθι. Δεν είναι μία συνηθισμένη παράσταση. Αποκαλύψεις, εξομολογήσεις και ψυχικές πληγές έρχονται να περιγράψουν το αδιέξοδο που βιώνουν οι νέοι άνθρωποι.

Η φυγή και τα τραύματα

Με την ενέργεια τους παρασύρουν το κοινό κάνοντας το να χρησιμοποιήσει την ενσυναίσθηση του

Δύο φίλοι αποφασίζουν ένα βράδυ να δραπετεύσουν και να φύγουν μακριά από τη ζωή που κάνουν. Στη προσπάθεια τους αυτή κατευθύνονται προς το εγκαταλελειμμένο από χρόνια λούνα παρκ όπου εκεί θυμούνται, εξομολογούνται αλλά και συγκρούονται. Αφήνουν την τύχη να αποφασίσει για την ίδια τους την ζωή με τους κινδύνους να ελλοχεύουν. Το μέλλον τους προδιαγράφεται αβέβαιο. Ο καθένας φέρει από την παιδική του ηλικία το δικό του παιδικό τραύμα.

Οι πρωταγωνιστές και οι σκηνοθεσία

Οι δυο εκφραστικότατοι πρωταγωνιστές, Εύη Τσάφου και Πάρης Σκαρτσολιάς, στους ρόλους της Σαμάνθας και του Μαξ αντίστοιχα αναδεικνύουν μια τεράστια γκάμα συναισθημάτων επί σκηνής. Με την ενέργεια τους παρασύρουν το κοινό κάνοντας το να χρησιμοποιήσει την ενσυναίσθηση του.

Ο αθώος κόσμος της ψυχής αυτών των παιδιών δεν μπορεί να επιβιώσει μέσα στην σκληρή πραγματικότητα, σε μια συμβατική ζωή. Προσπαθούν μέσα από τις τραυματικές τους εμπειρίες να κατορθώσουν να δημιουργήσουν μια σταθερή προσωπικότητα. Ζωντανεύουν την ανάγκη για αγάπη ξεδιπλώνοντας όλα τα πάθη τους. Οι απίστευτες κορυφώσεις και των δύο ηθοποιών ανατριχιάζουν τον θεατή καθώς η κορύφωση είναι τόσο γρήγορη.

Ένα εφιαλτικό γαϊτανάκι εξουσίας ξεκινά, όπου η βία, ο ερωτισμός, το σεξ, τα τραύματα, η μοναξιά, η επιθυμία, η ελπίδα και η ανάγκη για αγάπη, παίρνουν σάρκα και οστά!

Πετυχημένη αποτελεί η αντίθεση της έντονης κορύφωσης με τα σκηνικά του λούνα παρκ. Στην υλοποίηση ενός τόσο καλού αποτελέσματος συνέβαλε ο σκηνοθέτης Θοδωρής Αντωνιάδης καθώς κατάφερε με την ευφάνταστη σκηνοθεσία του να αναδείξει τις τάσεις φυγής και εσωστρέφειας που βιώνουν οι πρωταγωνιστές.

Ταυτόχρονα η υπέροχη κίνηση μελετημένη από τη Φρόσω Κορρού, τα ιδιαίτερα σκηνικά από την Ανδρομάχη Αρβανίτη, ο έξυπνος φωτισμός του Γιώργου Παπανδρικόπουλου και η εξαιρετική μουσική του Μάριου Τσικνή ολοκλήρωσαν μια πολύ προσεγμένη δουλειά.


Πληροφορίες Παράστασης

Η Aude Sapere productions και η ARTemis productions παρουσιάζουν για 2η χρονιά στον Πολυχώρο Vault το έργο του Άκη Δήμου, “Η Σαμάνθα και ο Μαξ στο βυθό της ασφάλτου” σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Αντωνιάδη. Κάθε Παρασκευή στις 21:00 έως τις 28 Ιανουαρίου 2022 στον Πολυχώρο VAULT. Διαβάστε το δελτίο τύπου της παράστασης.

Χώρος Διεξαγωγής

Πολυχώρος Vault – Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός

Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός (8′ περίπου με τα πόδια).

Πληροφορίες (11:00 – 14:00 & 17:00 – 21:00): 213 0356472, 6951832070

Μας Είπαν...

Διαβάστε το μήνυμα τους...

"Να μη φοβούνται να εξερευνούν και να εκφράζουν τη σκιά τους"...

Καραμίχος

Ηθοποιός

"Να ακολουθούν την καρδιά τους και να μην κάνουν εκπτώσεις στα θέλω και στην αξιοπρέπεια τους"...

Κρονάκη

Δημοσιογράφος

Σχετική Αρθρογραφία

Είδαμε την παράσταση “Macrokosmos” στο θέατρο 104.

Ο Μακρόκοσμος είναι ένα έργο για τα σύνολα των...

Είδαμε την παράσταση “Κίνηση Ματ” στο θέατρο Αθηνών.

Παρακολουθήσαμε την παράσταση "Κίνηση ΜΑΤ" σε σκηνοθεσία του γνωστού...

Είδαμε την παράσταση “Δαίμονες” στο θέατρο 104.

Μια παράσταση που έρχεται να επαναπροσδιορίσει την ύπαρξη μας...

Είδαμε την παράσταση “Τζένη & Μαρξ” στο θέατρο Olvio.

Η παράσταση είναι βασισμένη στην επιστολογραφία της Τζένη Φον...

- Read Interesting Site Topics The Most Popular Interview

Μητέρα, μια λέξη χίλιες έννοιες.

Είναι ευρέως γνωστό πως μια μητέρα έχει πολλές ιδιότητες, γι’αυτό και χαρακτηρίζεται ως “η πιο δύσκολη δουλειά”. Η μέριμνα ενός παιδιού αποτελεί πρωταρχικό ρόλο στην ζωή μιας...

Καμία απόσταση δεν εμποδίζει την αληθινή επιθυμία.

Οι σχέσεις ανέκαθεν περνούσαν από δοκιμασίες. Μία από αυτές...

Υπόθεση: Γυναικεία έξοδος στην κοινωνία του σήμερα.

Η έξοδος από ουσιαστικό γένους θηλυκού στην καθημερινή της...

- New Post & Article Archive